Beknopt over mij

Ik ben Tine Welter. Creativiteit is voor mij van levensbelang, het is de glimmende kant van de HSP-medaille, zo hou ik balans in mijn leven.
Ik ben HSP (High Sensitive Person) en zoals bij veel mensen heeft het enige tijd geduurd voordat ik voor mij een goede manier heb gevonden om daarmee om te gaan.
Er was een flinke burn-out voor nodig om veranderingen echt door te voeren. In mijn ontdekkingsreis heb ik een opleiding Intuïtief management gevolgd. Het heeft een tijd geduurd voordat ik begreep hoe een HSP in het dagelijks leven gemakkelijk overeind kan blijven. Ik heb me in alle ellende altijd gelukkig geprezen met mijn creatieve kant, die een helende werking heeft gehad.

Na een diepgaande literatuurstudie, opleiding HSP begeleider en die van Intuïtief Systemisch Coach, help ik mensen uit hun burn-out te komen. Of te voorkomen in een burn-out te raken door goed om te gaan met hun hooggevoeligheid. In mijn werk als coach pas ik ook de technieken toe die ik in mijn workshops gebruik, door creativiteit aan te boren en te gebruiken in het proces.

Mijn missie is om mensen dingen leren in de zin van ontdekken, bewust worden, helpen begrijpen. Ik stem me goed af op anderen, leren gaat het best in een ontspannen situatie, daar heb ik dan ook veel aandacht voor.
Ik spiegel cliënten en zij spiegelen mij, zo blijf ik me ontwikkelen.

libelle

Opleiding

Intuïtief Individueel Systemisch Coach – Certificaat 2020
Het nieuwe opstellen | Hylke Bonnema, Amsterdam

HSP Begeleider – Certificaat 2020
Centrum EsZenzZ | Antoine van Staveren, Wervershoof

Metamorfosemassage – Certificaat 2014
Vitaliteit en Balans | Tia Kaldenbach, Hoorn

Intuïtief Management – Certificaat 2013
De Rivier | Marian Diederiks, Hensbroek

Pedagogische academie – Diploma 2001
In Holland, Alkmaar

Sociale Academie – Diploma 1981
CICSA, Amsterdam

VWO-A  – Diploma 1977
Berlingh College, BeverwijkTine Welter
tineopdebrug

©2022 Tines Werkplaats All Rights Reserved.